• Foliering

    Foliering

  • Visa din stil med din bil, gör något unikt!

    Visa din stil med din bil, gör något unikt!

  • Vi sköter resten!

    Vi sköter resten!

Bildekor

Bildekor

Bästa sättet för ditt företag att synas i trafiken! Vi gör allt i dekorväg, både dataskuren och printad vinyl på alla sorters fordon och skyltar. Vi kan även ta fram förslag på dekor om du inte har några egna idéer eller finslipa dom idéer du har. Inget jobb är för litet eller för stort vi löser allt. Vi monterar även printad dekor som på hästtransporten nedan.

Helfoliering

Helfoliering

Nu behöver du inte längre hålla dig till de 5 standardfärger som biltillverkaren erbjuder eller stå ut med samma gamla tråkiga färg på bilen, oavsett om det är för att skydda bilen eller att få bilen att stå ut mer än andra så löser vi det med foliering. För inte alls så länge sedan hade du som bilägare inte mycket att välja mellan när det gällde färg på din bil. Såvida du inte var villig att lacka om din bil till en ovanligare färg än den du köpte bilen i (och som du säkert vet sänker en om lackering i annan färg värdet på bilen avsevärt), nu kan du byta färg så ofta du vill och dessutom skydda bilens originallack. När du tröttnat på färgen eller motivet är det bara att skala av vinylen och bilen ser ut som den gjorde innan du folierade den. Dessutom slipper du registreringsbesiktiga bilen till skillnad från när du lackar om den.

Kolfiber

Kolfiber

Vi erbjuder även tjänsten att kolfiber-foliera detaljer eller delar på en bil, båt, vattenskoter, MC eller vad det kan tänkas vara med en mycket verklighetstrogen kolfiberfolie. När du tröttnat på fake-trä-inredningen i din bil eller vill ha en race-look med kolfiberbackspeglar, huv eller tak.

Stenskottsskydd

Stenskottsskydd

Om du vill skydda lacken på din pärla men inte byta färg? Vi erbjuder även tjänsten att applicera transparent stenskottsskydd på utsatta områden på ditt fordon såsom front, hjulhus, trösklar, backspeglar m m.

Toning

Toning

Vi tonar även lyktor fram såväl som bak, vi har två olika toningsgrader att välja mellan och kan även tona gult på framlysen.

Vill ni veta mer eller vad det skulle kosta för dig?

Wrapping Updates

Subscriba till vårt nyhetsbrev för senaste nytt i wrapping världen! Fyll i din E-post nedan.